Muuramen Markkinat 2019

Vuoden 2019 markkinapaikat myyninssä nyt!

Vuoden 2019 Muuramen makkinoiden markkinapaikat ovat varattavissa nyt. Ensimmäisenä varauksen ovat päässeet tekemään viimevuoden markkinoilla ennakkovarauksen tehneet kauppiaat, mutta edelleen vapaana on runsaasti erinomaisia markkinapaikkoja. Viime vuoden kokemuksien ja palautteen perusteella olemme muokanneet markkina-aluetta entistä toimivammaksi molemmille kauppiaille ja yleisölle. Oma paikkasi kannattaa varata ajoissa, sillä useana vuonna markkinapaikat on varattu loppuun jo ennen markkinoiden alkua. Emme siis voi taata paikkaa vasta paikan päälle saapuville kauppiaille. 

Varauksen voit tehdä suoraan verkosta painamalla alta löytyvää linkkiä. Jos sinulla on kysyttävää markkinoihin liittyen, voi olla yhteydessä markkinapäällikkö Marta Kemelliin, jonka yhteystiedot niin ikään löytyvät alta. 

Lisätietoja saat:
Markkinapäällikkö
Marta Kemell
Puh: 0400 166 246
markkinat@muuramenmarkkinat.fi